Algemeen - Hoe kom ik van Love Handles af?

Hoe kom ik van Love Handles af?Love handles zijn de vetrolletjes die je aan de zijkant van je buik hebt. Mensen die geen opvallend buikje hebben, hebben soms wel deze love handles. Ze zijn lastig weg te krijgen, maar het is niet onmogelijk. Hier volgt een aantal tips om van je love handles af te komen.

Er is geen manier om plaatselijk vet te verbranden. Het zijn vaak de laatste restjes vet die aan je lichaam zitten. Om van love handles af te komen, zul je eerst je eetpatroon moeten aanpassen. Hiervoor dien je de etiketten op voedingslabels kritisch te bekijken. Om snel te weten wat je wel en niet moet eten, kun je eens een stoomcursus etiketten lezen proberen. Je zult bepaalde typen vet moeten vermijden, zoals verzadigde vetten en transvetten. Lees hierover meer in het artikel over vetten . Verder dien je ook suikers te vermijden.

Je zult maaltijden moeten bereiden met minder room, sauzen, boter en oli├źn. Gebruik magere melk in plaats van halfvolle of volle melk. Maak je eigen saladedressings; gebruik daarvoor bijvoorbeeld azijn, citroen of andere vetvrije bestanddelen. Als je toch je maaltijden met olie wilt bereiden, gebruik dan olijfolie, dat is in zekere mate goed voor je.

Uiteraard zul je ook meer moeten gaan bewegen. Een cardio-workout is het meest effectief om van je love handles af te komen. Lees hier meer over in ons artikel over cardiotraining. Verder kun je ook de schuine buikspieren trainen, zodat je zijkanten er wat strakker uit gaan zien.

Er zijn veel producten (zowel pillen als apparaten) om je love handles te doen verdwijnen, op de markt. Trap niet in deze trucs; je kunt je geld beter uitgeven aan gezonde voeding en een sportschool-abonnement.


Datum: 22-11-2008 | Schrijver: Jerome Wauters

Reacties op dit artikel

hoi schreef:

ik heb ze ook ja jajajajaja

# 03/06/2011

hoi schreef:

i'm a lozer

# 02/08/2011

dilaila schreef:

ik heb parachute als lovehandles,,,ze helpen mij bij het vallen als een paraplu :) i love them <3

# 24/12/2011

lala tralal lili schreef:

lelijkst is als je heupbroeken aandoet dan heb je een muffintop look

# 16/04/2012

L. schreef:

Slaat nergens op eigenlijk.

# 23/04/2012

Anne schreef:

Stokdraaien! Stok op je schouders en halve draaien maken en je heupen recht houden.... 10 minuten per dag, meet het resultaat na 3 weken...

# 11/06/2012

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.